fbpx
Välinehuoltoa Turun seudulla: Kaarinan toimipaikkamme vastaa kasvavaan kysyntään Varsinais-Suomessa - Suomen Välinehuolto
16708
post-template-default,single,single-post,postid-16708,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Välinehuoltoa Turun seudulla: Kaarinan toimipaikkamme vastaa kasvavaan kysyntään Varsinais-Suomessa

Välinehuoltoa Turun seudulla Suomen Välinehuollon Kaarinan toimipisteessä

Välinehuoltoa Turun seudulla: Kaarinan toimipaikkamme vastaa kasvavaan kysyntään Varsinais-Suomessa

Kun Suomen Välinehuolto perustettiin, jo alkumetreiltä lähtien oli selvää, että kysyntää ulkoistetulle välinehuollolle riittää. Yrityksemme vastasi yhden toimipaikan voimin maan ainoana yksityisenä palveluntarjoajana jatkuvasti kasvavaan kysyntään, joten ajatukset laajenemisesta heräsivät varhain.

Toinen toimipaikkamme avattiin voimakkaan kasvun siivittämänä

Toimintamme on kasvanut erityisen voimakkaasti viime vuosina, minkä vuoksi yrityksemme tuotantokapasiteetin rajoja on jouduttu pohtimaan aktiivisesti. Välinehuollon palveluita kaivataan maan laajuisesti, mikä on haastanut meidät pohtimaan, miten voisimme vastata entistä paremmin kasvavaan kysyntään.

Kiinnostusta ulkoistetulle välinehuollolle on ollut alusta asti Varsinais- ja Länsi-Suomen alueella. Turun kupeessa, Kaarinan Piispanristillä sijaitseva toimipisteemme perustettiinkin vastaamaan alueen kasvavaan kysyntään, josta se voi myös palvella logistiikan kannalta kustannustehokkaasti.

Modernia teknologiaa ja ensiluokkaista aseptiikkaa

Kaarinan puhdastilan rakentamisessa ja remontoinnissa kiinnitettiin erityistä huomioita rakenteiden ja laitteiston toimivuuteen, aseptiikkaan sekä toimintaa ohjaavaan teknologiaan.

Tuotantotilat ovat suunniteltu välinehuollon näkökulmasta käytännöllisiksi ja toimiviksi. Lisäksi tuotantotiloissa sekä koko rakennuksessa on valittu pintamateriaaleiksi laadukkaita ja näyttäviäkin pintoja. Kaarinan toimipiste sijaitsee Piispantornin yrityskeskuksessa, jonka arkkitehtuurisesti vaikuttavan julkisivun on suunnitellut kuvataiteilija Mauri Kosonen ja arkkitehti Heimo Paukkunen.

Aseptiikka on otettu huomioon pienissäkin yksityiskohdissa, kuten esimerkiksi ovien proximity-tunnistimien käytössä, joiden ansiosta ne avautuvat ilman kosketusta.

Puhdastilan laitteistot edustavat uusinta teknologiaa ja välinehuoltajilla on käytössä muun muassa tekoälyteknologiaa hyödyntävä Noptera-ääniohjausjärjestelmä. Instrumenteille käytetään tuotantoprosessissa tehokasta ultraääniesikäsittelyä. Kuten Helsingin toimipisteessä, myös Kaarinassa noudatamme ISO 13485 -standardia. Lisäksi olemme halunneet panostaa entistä ilmastoystävällisempään tuotantoon erityisellä energiaa säästävällä lämmön talteenottojärjestelmällä.

Kaarinan toimipiste vastaa Varsinais- ja Länsi-Suomen alueen asiakkuuksista

heidi holminen

Kaarinan tuotanto- ja toimipaikkavastaavana toimii Heidi Holminen.

Tällä hetkellä Kaarinan toimipisteessämme työskentelee kolme kokoaikaista välinehuoltajaa. Tuotanto- ja toimipaikkavastaavanamme toimii pitkän linjan ammattilainen Heidi Holminen. Heidillä on 10 vuoden kokemus erilaisista sterilointiprosesseista, erityisesti höyry- ja plasmasteriloinnin osalta. Lisäksi hänellä on osaamista puhdastilatyöskentelystä sekä esimieskokemusta 5 vuoden ajalta. Heidi on hyvin laatuorientoitunut ja tottunut vastaamaan asiakkaiden yhä kasvaviin tarpeisiin, vaatimuksiin ja odotuksiin.

Kaarinan toimipisteemme vastaa koko Varsinais- ja Länsi-Suomen alueen kasvavaan kysyntään niin Turussa, Raisiossa, Salossa, Porissa, Raumalla kuin Uudessakaupungissakin. Uusi toimipaikkamme on keventänyt Helsingin toimipisteemme työpainetta ja ohjannut asiakkuuksia loogisesti ja logistisesti oikeaan suuntaan.

Tulevaisuudessa toimintamme laajenee entisestään, ja yrityksemme värit tullaan näkemään myös Pirkanmaan suunnalla.

Kaipaako Varsinais- tai Länsi-Suomen alueella toimiva organisaatiosi välinehuoltoa? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.