Leikkaussali- ja toimenpideyksiköt - Suomen Välinehuolto
15095
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15095,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Leikkaussalien välinehuolto

Leikkaussali- ja toimenpideyksiköt

Vahva yhteistyö asiakkaidemme kanssa on meille tärkeää. Niin kuin myös se, että ymmärrämme asiakkaamme toimintaa ja tarpeita. Välinehuoltopalvelumme sopeutuu sairaalan toiminnan muutoksiin niin, että kustannusten läpinäkyvyys säilyy. Yllättäviin tilanteisiin voi olla vaikea varautua oman henkilökunnan puitteissa. Reagoimme nopeasti palvelupyyntöihin, tavoitteenamme on taata asiakkaamme normaali toiminta kaiken aikaa.

Palvelun laatu on meille ykkösasia. Voit luottaa siihen, instrumenttisi on hyvissä käsissä. Meillä on välinehuoltotoiminnalle ISO 13485 laatusertifikaatti. Tavoitteenamme on palvelun laadun jatkuva parantaminen ja tehokas palvelutuotanto. Sähköisten ja herkkien instrumenttien sterilointiin tarjoamme myös plasmasterilointia. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota siihen, että instrumenttipakkaukset kestävät kuljetuksen. Steriilit pakkaukset toimitetaan asiakkaalle täsmällisesti sovittuna ajankohtana.