fbpx
Leikkaussali- ja toimenpideyksiköt - Suomen Välinehuolto
15095
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15095,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Leikkaussalien välinehuolto

Leikkaussali- ja toimenpideyksiköt

Vahva yhteistyö asiakkaidemme kanssa on meille tärkeää. Niin kuin myös se, että ymmärrämme asiakkaamme toimintaa ja tarpeita. Välinehuoltopalvelumme sopeutuu sairaalan toiminnan muutoksiin niin, että kustannusten ennustettavuus säilyy. Välinehuoltopalvelumme mahdollistavat asiakkaidemme resurssien keskittämisen omaan ydinliiketoimintaansa.

 

Palvelun laatu on meille ykkösasia. Voit luottaa siihen, että instrumenttisi ovat hyvissä käsissä. Noudatamme ISO 13485 -standardin mukaista laatujärjestelmää. Tavoitteenamme on palvelun laadun jatkuva parantaminen ja tehokas palvelutuotanto. Sähköisten ja herkkien instrumenttien sterilointiin tarjoamme myös plasmasterilointia. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota siihen, että instrumenttipakkaukset kestävät kuljetuksen. Steriilit pakkaukset toimitetaan asiakkaalle täsmällisesti sovittuna ajankohtana.