fbpx
Tule töihin Suomen Välinehuollolle!
16047
page-template-default,page,page-id-16047,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Endoskooppi

Suomen Välinehuolto on alansa paras työnantaja

Suomen Välinehuolto Oy on valtakunnallisesti ainoa välinehuollon yksityisiä palveluita tarjoava yritys. Ainutlaatuisen asemamme ja työympäristömme lisäksi tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuudet vahvaan ammatilliseen kehittymiseen ja kasvuun. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin työssään ja nauttivat siitä.

 

Työntekijämme ovat itsenäisiä ja motivoituneita osaajia, joilla on halu kehittyä vaativassa työssään. Erityislaatuisen markkina-asemamme myötä heillä on ainutlaatuista osaamista välinehuollon yksityisistä palveluista. Työntekijämme jakavat vankan aseptisen omantunnon, eli tinkimättömän suhtautumisen ja vastuuntunnon ehdottomaan puhtauteen ja mikrobivapauteen.

Mitä mieltä työntekijämme ovat?

Hae meille töihin!

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme jatkuvasti uusia osaajia!

 

Oletko välinehuoltoalan ammattilainen, jolla on laajan kokemuksen lisäksi aitoa kiinnostusta laatuun ja näkemystä uuden kehittämiseen? Tai oletko jonkun muun alan ammattilainen, mutta kiinnostunut välinehuollosta ja valmis kouluttautumaan työn ohessa?

 

Haluamme kuulla sinusta – tutustu avoimiin työpaikkoihimme, tai jätä avoin hakemus!

MINKÄLAISTA MEILLÄ ON?

Toimintamme ydin kytkeytyy vahvasti laatuun ja potilasturvallisuuteen. Haluamme olla niiden suhteen edelläkävijöitä, ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti uusilla, innovatiivisillakin ratkaisuilla. Meille on tärkeää, että työntekijöillämme on asianmukainen tietotaito välinehuollosta. Panostamme työntekijöiden kehittymiseen ja kouluttautumiseen, mutta myös ensiluokkaisen työympäristön luomiseen ja tuotannon sujuvuuteen.

 

Osallistumme kahdesti vuodessa järjestettäville Välinehuoltajien ammatillisille koulutuspäiville vähintään yhden välinehuoltajan voimin. Lisäksi järjestämme yrityksen sisäisiä koulutuksia, kuten esimerkiksi vuosittaisia teroituskoulutuksia. Edellytämme vakituisilta työntekijöiltämme välinehuoltajan tutkintoa. Mikäli osa-aikainen, välinehuoltajan ohjauksessa toimiva työntekijä haluaa suorittaa tutkinnon, kannustamme ja tuemme häntä suorittamaan sen työn ohessa.

Innostunut ja motivoitunut työyhteisö, jossa jokainen voi vaikuttaa

Työyhteisömme on hyväntuulinen, nuorekas, energinen ja luova. Välinehuoltajamme ovat innostuneita työstään ja kertovat mielellään toimintatavoistaan ja osaamisestaan. Kaikki tekevät sitoutuneesti töitä yhteisten tavoitteiden, vahvan asiakastyytyväisyyden ja potilasturvallisuuden, eteen.

 

Olemme matalan hierarkian organisaatio, jossa johto on mukana arjessa. Työkulttuurimme on yhteisöllinen: jokaisen mielipidettä kuunnellaan, ja koko työyhteisö saa osallistua toiminnan suunnitteluun. Arvostamme erilaisia näkemyksiä ja uskomme, että eri näkökulmista käsin voimme kehittää parhaalla mahdollisella tavalla toimintaamme.

Taru Mettila, Suomen Välinehuolto Oy:n toimitusjohtaja

TOIMITUSJOHTAJA TARU MATTILA:
LAADUN TAKAAVAT OSAAVAT JA MOTIVOITUNEET TYÖNTEKIJÄT

Suomen Välinehuollon toimitusjohtaja Taru Mattilan mukaan asiantuntevat välinehuoltajat ovat korvaamattomia sekä terveydenhuollolle että yrityksen liiketoiminnalle. Lue Tarun artikkeli!

Minkälaista on välinehuoltajan työ? Lue!

SINUSTAKO VÄLINEHUOLTAJA? VÄLINEHUOLTAJAN TYÖ SUOMEN VÄLINEHUOLLOSSA

Minkälaista on välinhuoltajan työ Suomen Välinehuollossa? Tuotantovastaava Janica Saarinen kertoo välinehuoltajan työstä ja sen vaatimuksista. Tutustu välinehuoltajan työhön!

Miksi Suomen Välinehuolto?

Lämminhenkinen työyhteisö

Viihdymme työssämme ja meistä on mukavaa tehdä yhdessä töitä. Autamme ja tsemppaamme toisiamme, ja otamme uudet tulijat avosylin vastaan.

Mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua

Tuemme työntekijöidemme ammatillista kasvua, ja järjestämme aktiivisesti koulutuksia ja muita kehittymismahdollisuuksia.

Vakavarainen, suomalainen työnantaja

Liiketoimintamme on ollut pitkään vakaata, ja olemme toimineet välinehuoltoalan edelläkävijänä jo yli 10 vuoden ajan. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Kaarinassa.

Panostamme työhyvinvointiin

Työn olosuhteet ovat järjestetty tavoilla, jotka tukevat työntekijöittemme hyvinvointia. Järjestämme myös tyky-toimintaa ja erilaisia juhlia useamman kerran vuodessa.

Työkuorma pysyy kohtuullisena

Huolehdimme siitä, että työmäärät pysyvät kohtuullisina. Haluamme, että työntekijämme jaksavat työssään ja saavat parhaat edellytykset tehdä työnsä hyvin.

Matala hierarkia

Helposti lähestyttävä johto on läsnä ja lähellä päivittäisessä työssä ja aina valmis keskustelemaan.

Kaikki voivat vaikuttaa

Kuuntelemme työntekijöitämme ja kannustamme heitä vaikuttamaan mm. yhteisen Ideapankkimme kautta. Hyvillä ideoilla voi saavuttaa maineen ja kunnian lisäksi palkintoja, kuten palkallisia vapaapäiviä tai jopa rahallisia korvauksia.

Kilpailukykyinen palkka

Palkkatasomme on kilpailukykyinen, kannustava ja arvostava.