fbpx
Suun terveydenhoidon ja hammashuollon välinehuolto
15091
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15091,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Hammaslääkäri

Suun terveydenhoidon ja hammashuollon välinehuolto

Tarjoamme välinehuollon palveluita yksityisille hammaslääkäriklinikoille ja julkiselle suun terveydenhoidolle ja hammashuollolle. Toteuttamamme välinehuolto suun terveydenhuollon instrumenteille sisältää puhdistuksen ohella desinfioinnin, steriloinnin ja hammaskivi-instrumenttien teroituksen.

 

Kokonaisvaltainen välinehuoltopalvelumme pitää sisällään hammashuollon välinehuollon lisäksi instrumenttien noudot ja kuljetukset, käytön jälkeisen puhdistuksen sekä pakkauksen. Lisäksi palvelu sisältää kuljetuslaatikot ja niiden ylläpidon.

 

Toimitamme huolletut instrumentit asiakkaalle seuraavaksi päiväksi. Kiiretoimitukset voidaan usein järjestää jopa yhden työpäivän sisällä. Huolehdimme instrumenttien seurannasta koko palveluprosessin ajan.

 

Asiakkaamme maksavat vain toteutuneesta käytöstä

 

Läpinäkyvä palvelu- ja hinnoittelumallimme takaa, että asiakkaamme maksavat ainoastaan toteutuneesta käytöstä ja tarpeesta.

 

Räätälöimme sovittavan palvelun asiakkaan tarpeiden mukaiseksi ja autamme asiakasta mielellämme kaikissa kysymyksissä koskien esimerkiksi instrumenttien määrää tai settikokoonpanoja.

 

Etsitkö hammashuollon välinehuollon palveluntarjoajaa? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme!