Välinehuolto työpaikat – Suomen Välinehuollon rekrytointi
15278
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15278,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Suomen Välinehuolto, työpaikat

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkamme, keikkatyöhakemuksen sekä avoimen hakemuksen. Tutustu ja hae!

Avoimet työpaikat

Toimintamme jatkuvasti laajentuessa etsimme välinehuoltokeskukseen Helsinkiin TOIMIPAIKASTA VASTAAVAA HENKILÖÄ vakituiseen työsuhteeseen. On etua, jos olet koulutukseltasi välinehuoltaja tai sinulla on entuudestaan kokemusta välinehuollosta. Sinulla tulee olla erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä paineensietokyky.

 

Odotamme sinulta kykyä toimia rakentavasti muutostilanteissa, innostuneisuutta ja valmiutta itsesi sekä työsi kehittämiseen. Työtehtäviisi kuuluu työohjeiden ja asiakasohjeiden päivittäminen, tilaukset, logistiikka, asiakaspalautteiden käsittely, ISO 13485- laatujärjestelmän toteutumisen seuranta käytännön tasolla, auditointeihin osallistuminen, tilastointi ja raportointi.

 

Soveltuvan laatuosaamisen lisäksi sinulla tulee olla kykyä nähdä asiat asiakkaan näkökulmasta parhaan asiakaskokemuksen aikaansaattamiseksi. Toimit asiakasrajapinnassa, kehittäen ja syventäen asiakassuhdetta yhteistyössä asiakasyritysten edustajien kanssa. Tärkein tavoitteesi on asiakaskohtaamisten laadun kehittäminen sekä kaupallisen tuloksen varmistaminen. Tämä tarkoittaa niin pitkäaikaisten asiakassuhteiden ylläpitoa, uusien asiakassuhteiden aloituksen organisointia kuin myös toimintamallin jatkuvaa kehittämistä. Osaat luoda suunnitelman ja aikataulun näiden asioiden läpiviemiseksi.

 

Vastaat myös välinehuoltajien työn ja prosessin kehittämisestä. Tehtävästä suoriutuminen vaatii hyvää kokonaisnäkemystä yrityksen toiminnasta, joten välillä käärit hihasi ja osallistut itsekin tiimin tehtäviin parhaan ratkaisun löytämiseksi. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen ja työprosessien kehittäminen on luonnollinen osa työtapaasi.

 

Rekrytoinnissa ja tuotannon kehittämisessä työparinasi toimii yksikön tuotantovastaava. Työtehtävienne vastuualueet ovat kuitenkin erilliset ja vaativat onnistuakseen kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn ja vastuulliseen päätöksentekoon.

 

Tehtävän aloitus on tammikuussa 2021. CV:n ja työhakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää sähköpostilla taru.mattila@suomenvalinehuolto.fi.

 

Me Suomen Välinehuollolla tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä sekä vakaan ja vastuullisen työnantajan, joka pitää työntekijöistään huolta. Saat ammattitaitoisen tiimin ja esimiehen tuen sekä monipuolisia haasteita. Olemme matalan hierarkian työyhteisö, jossa jokainen on sitoutunut antamaan parastaan yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Hae meille keikkatöihin!

Keikkatyö 1:

Sisältö: Välinehuollon avustavia tehtäviä koulutetun välinehuoltajan ohjauksessa.

Vaatimukset: Riittävä suomenkielen kirjallinen ja suullinen osaaminen. Aseptinen osaaminen entuudestaan on eduksi, mutta kaikki toimintatavat opetetaan ja käydään yksityiskohtaisesti läpi. Ei vaadi aiempaa kokemusta alalta ja sopii iltapainotteisuuden vuoksi hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Sisältää pakkaustehtäviä asiakasohjeiden mukaisesti.

Aika: 3-4 h/vuoro

 

Keikkatyö 2:

Sisältö: Välinehuoltoon liittyvät työtehtävät

Vaatimukset: Välinehuoltajan tutkinto. Riittävä suomenkielen kirjallinen ja suullinen taito. Sisältää välinehuoltajan osaamisesta riippuen laaja-alaisesti erilaisia pakkaustehtäviä, steriloitujen instrumenttien tarkastamista ja välineiden pesuun laittoa. Kaikki työtehtävät tapahtuvat työparin/usean välinehuoltajan kanssa, joten vuoron sujuvuudesta ei olla yksin vastuussa.

Aika: 3-7,5 h / vuoro

  Nimi *

  Puhelin *

  Sähköposti *

  Osoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Työkokemus*

  Lisää cv

  Lisää työhakemus

  Kummasta keikkatyöstä olet kiinnostunut?*
  Keikkatyö 1Keikkatyö 2

  Kumpaan toimipaikkaamme haet? *

  Tähdellä*   merkityt kentät ovat pakollisia.

  Avoin hakemus

  Tule meille töihin

   

  Oletko huolellinen, tarkka ja tinkimätön välinehuollon ammattilainen? Jos vastasit kyllä, ja kaipaat lisää haasteita ja uusia tuulia tarjoamme sinulle työpaikan mukavassa porukassa ja viihtyisissä työtiloissa. Odotamme sinulta vastuuntuntoa ja hyviä vuorovaikutustaitoja, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn välinehuollon vaativissa prosesseissa ja uusimman tekniikan parissa.

  Oletko jonkun muun alan ammattilainen, mutta kiinnostunut välinehuollosta? Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, mikäli koet omaavasi alalle vaadittavia ominaisuuksia ja olet valmis kouluttautumaan työn ohessa! Koulutamme parhaat ja motivoituneimmat hakijat itse alallemme.

   

  Suomen Välinehuolto Oy tarjoaa lyhyitä ja pitkiä työsopimuksia 2- vuorotyössä moderneissa toimitiloissa Helsingissä / Kaarinan Piispanristillä. Palkkaus on osaamisen ja kokemuksen mukainen. Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä lähettämällä oheinen lomake. Otamme sinuun yhteyttä.

   Nimi *

   Puhelin *

   Sähköposti *

   Osoite

   Postinumero

   Postitoimipaikka

   Välinehuoltajan tutkinto:
   KylläEi

   Mikäli vastasit kyllä, kerro koulu ja valmistumisvuosi

   Työkokemus*

   Lisää cv

   Lisää työhakemus

   Kumpaan toimipaikkaamme haet? *

   Suosittelijat

   Tähdellä*   merkityt kentät ovat pakollisia.