fbpx
Välinehuolto työpaikat – Suomen Välinehuollon rekrytointi
15278
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15278,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Suomen Välinehuolto, työpaikat

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkamme, keikkatyöhakemuksen sekä avoimen hakemuksen. Tutustu ja hae!

Avoimet työpaikat

Suomen Välinehuolto Oy on suomalainen vakavarainen työnantaja. Vuonna 2008 perustettu yritys on erikoistunut lääkinnällisten instrumenttien välinehuollon toteutukseen. Olemme julkisten ja yksityisten terveydenhuollon yksiköiden kumppani, joka vastaa asiantuntevasti asiakkaidensa välinehuollosta. 

 

Tuotantovastaava KAARINA
Välinehuoltaja HELSINKI

Välinehuoltaja KAARINA
Välinehuoltajan kesäsijainen HELSINKI

 

TUOTANTOVASTAAVA: KAARINA
Suomen Välinehuolto Oy on suomalainen vakavarainen työnantaja. Vuonna 2008 perustettu yritys on erikoistunut lääkinnällisten instrumenttien välinehuollon toteutukseen. Olemme julkisten ja yksityisten terveydenhuollon yksiköiden kumppani, joka vastaa asiantuntevasti asiakkaidensa välinehuollosta.

 

Toimintamme jatkuvasti laajentuessa etsimme välinehuoltokeskukseen Kaarinaan TUOTANNOSTA VASTAAVAA HENKILÖÄ vakituiseen työsuhteeseen. On etua, jos olet koulutukseltasi välinehuoltaja tai sinulla on entuudestaan kokemusta välinehuollosta. Sinulla tulee olla erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä paineensietokyky.

 

Odotamme sinulta organisointikykyä, innostuneisuutta ja valmiutta itsesi sekä työsi kehittämiseen. Työtehtäviisi kuuluu toimipisteen hallinnolliset työtehtävät kuten materiaalitilaukset, logistiikan hallinnointi, asiakaspalautteiden käsittely, ISO 13485- laatujärjestelmän toteutumisen seuranta käytännön tasolla, auditointeihin osallistuminen sekä tuotannon hallinnointiin liittyvät työtehtävät kuten rekrytointi, työvuorosuunnittelu ja asiakasrajapinnassa toimiminen.

 

Soveltuvan osaamisen lisäksi sinulla tulee olla kykyä nähdä asiat asiakkaan näkökulmasta parhaan asiakaskokemuksen aikaansaattamiseksi. Tärkein tavoitteesi on tuotannon sujuvuuden ylläpitäminen välinehuoltajien avustuksella.

 

Vastaat myös välinehuoltajien työn ja prosessin kehittämisestä esimiehesi tuella. Tehtävästä suoriutuminen vaatii hyvää kokonaisnäkemystä yrityksen toiminnasta, joten välillä käärit hihasi ja osallistut itsekin tuotannon työtehtäviin parhaan ratkaisun löytämiseksi. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen ja työprosessien kehittäminen on luonnollinen osa työtapaasi. Työ vaatii onnistuakseen kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuulliseen päätöksentekoon.

 

Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään syyskuun 2023 alussa. CV:n ja työhakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää sähköpostilla taru.mattila@suomenvalinehuolto.fi.

 

Me Suomen Välinehuollolla tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä sekä vakaan ja vastuullisen työnantajan, joka pitää työntekijöistään huolta. Saat ammattitaitoisen tiimin ja esimiehen tuen sekä monipuolisia haasteita. Olemme matalan hierarkian työyhteisö, jossa jokainen on sitoutunut antamaan parastaan yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

 

VÄLINEHUOLTAJA: HELSINKI

Tarjoamme vakituisen työtehtävän Helsingin toimipisteessämme hyvien kulkuyhteyksien varrella yhdelle VÄLINEHUOLTAJALLE. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta – aiempi työkokemus huomioiden. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ulkopaikkakuntalaiselle tarjoamme tarvittaessa asunnon ensimmäisiksi kuukausiksi.

 

Työssäsi olet tärkeässä asemassa varmistamassa välinehuollon tuotannon sujuvuuden osana ammattitaitoista tiimiä. Sinulla on välinehuoltajan tutkinto, olet valmis oppimaan uutta ja kartuttamaan työkokemustasi Suomen ainoassa ulkoistettua välinehuoltopalvelua tarjoavassa yksityisessä välinehuollossa, jossa laatuajattelu näkyy arjessa jatkuvasti. Odotamme sinulta tinkimätöntä suhtautumista laatuun, pedanttia ja välinehuoltajamaisen tarkkaa otetta työhösi, kehittäviä ideoita, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä halua kehittyä ja oppia uutta.

 

Huollamme laidasta laitaan erilaisia instrumentteja ja hoitovälineitä aina suun terveydenhuollon instrumenteista raskaaseen ortopediseen leikkausinstrumentiikkaan ja laboratoriovälineisiin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jonka osa-alueisiin kuuluu koko välinehuoltoprosessi: puhdistaminen, desinfektio ja pakkaamistehtävät sekä höyrysterilointi. Saat samalla ympärillesi mukavan, huumorintajuisen ja tiiviin työyhteisön, jossa työpanostasi arvostetaan. Työvuorot sijoittuvat arkisin kello 6.00-22.00 välille. Emme työskentele yövuoroissa emmekä viikonloppuisin.

 

Toimita CV ja työhakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@suomenvalinehuolto.fi. Rekrytointiprosessista vastaavat toimipaikkavastaava Ville Kivisalmi ja tuotantovastaava Tiina Lappalainen.

 

Suomen Välinehuolto on alansa ainoa yksityinen toimija ja vakavarainen suomalainen työnantaja. Toteutamme yksityisille ja julkisille terveydenhuoltoyksiköille ulkoistettua välinehuoltopalvelua. Olemme toimineet vuodesta 2008 ja toimipisteemme sijaitsevat Kaarinassa, Helsingissä ja Tampereella. Laatujärjestelmämme on sertifioitu standardin ISO 13485 (Terveydenhuollon laitteet ja tarvikkeet. Laadunhallintajärjestelmät. Vaatimukset viranomaismääräyksiä varten.) mukaan.

 

VÄLINEHUOLTAJA: KAARINA
Tarjoamme lääkinnällisistä instrumenteista kiinnostuneelle henkilölle mielenkiintoisen ja vakituisen työtehtävän. Työssäsi olet tärkeässä asemassa varmistamassa välinehuollon tuotannon sujuvuuden osana ammattitaitoista tiimiä.

 

Sinulla on välinehuoltajan tutkinto tai kiinnostusta kouluttautua alalle. Odotamme sinulta tinkimätöntä suhtautumista laatuun, suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä halua kehittyä ja oppia uutta. Saat samalla mukavan, huumorintajuisen ja tiiviin työyhteisön, jossa ammattitaitoasi arvostetaan. Työvuorot sijoittuvat arkisin kello 6.00-22.00 välille. Emme työskentele yövuoroissa tai viikonloppuisin.
Osaaminen hammaskivi-instrumenttien teroittamisesta katsotaan eduksi, samoin suun terveydenhuollon instrumenttien tuntemus.Lähetä hakemus viimeistään sunnuntaina 7.5.2023!

 

Suomen Välinehuolto on alan ainut yksityinen toimija ja vakavarainen suomalainen työnantaja. Toteutamme yksityisille ja julkisille terveydenhuoltoyksiköille ulkoistettua välinehuoltopalvelua. Olemme toimineet vuodesta 2008 ja toimipisteemme sijaitsevat Kaarinassa, Tampereella ja Helsingissä.

 

VÄLINEHUOLTAJA: KESÄKSI TÖIHIN HELSINKIIN?

Oletko opintojesi loppusuoralla oleva välinehuoltajaopiskelija ja haluat saada monipuolista työkokemusta ja kartuttaa osaamistasi välinehuoltoalalta kokeneempien välinehuoltajien ohjauksessa? Tai oletko alalla pidempään toiminut konkari, kaipaat uusia tuulia elämääsi ja haluaisit viettää kesäsi aurinkoisessa Helsingissä – työnantajan kustannuksella tietenkin? Ulkopaikkakuntalaiselle tarjoamme siis asunnon työsuhteen ajaksi, joten välimatka ei muodostuisi ongelmaksi. Kesän kuluessa voisi olla myös hyvä hetki miettiä, olisitko kiinnostunut työllistymään yksityiselle puolelle jopa pysyvästi. Opiskelijana sinulla olisi tarvittaessa hyvä mahdollisuus suorittaa viimeiset näytöt kesän päätteeksi.

 

Tarjoamme määräaikaisen kesätyön Helsingin toimipisteessämme 1-2 välinehuoltajalle ja yhdelle välinehuoltajaopiskelijalle. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta – aiempi työkokemus huomioiden. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Odotamme sinulta, että sydämesi sykkii välinehuollolle ja sinulta löytyy luonnostaan hyvä aseptinen omatunto. Haluat tuntea työstäsi ammattiylpeyttä ja laatu on sinulle kunnia asia. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä halua kehittyä ja oppia uutta. Meille ei kenenkään tarvitse tulla valmiina – Suomen Välinehuollon riveissä pystyt kasvamaan täyteen potentiaaliisi muiden välinehuollon ammattilaisten opastuksella ja tuella.

 

Huollamme laidasta laitaan erilaisia instrumentteja ja hoitovälineitä aina suun terveydenhuollon instrumenteista raskaaseen ortopediseen leikkausinstrumentiikkaan ja laboratoriovälineisiin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jonka osa-alueisiin kuuluu koko välinehuoltoprosessi: puhdistaminen, desinfektio ja pakkaamistehtävät sekä höyrysterilointi. Saat samalla ympärillesi mukavan, huumorintajuisen ja tiiviin työyhteisön, jossa ammattitaitoasi arvostetaan. Työvuorot sijoittuvat arkisin kello 6.00-22.00 välille. Emme työskentele yövuoroissa emmekä viikonloppuisin.

 

Toimita työhakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@suomenvalinehuolto.fi. Rekrytointiprosessista vastaavat toimipaikkavastaava Ville Kivisalmi ja tuotantovastaava Tiina Lappalainen.

 

Suomen Välinehuolto on alansa ainoa yksityinen toimija ja vakavarainen suomalainen työnantaja. Toteutamme yksityisille ja julkisille terveydenhuoltoyksiköille ulkoistettua välinehuoltopalvelua. Olemme toimineet vuodesta 2008 ja toimipisteemme sijaitsevat Kaarinassa, Helsingissä ja Tampereella. Laatujärjestelmämme on sertifioitu standardin ISO 13485 (Terveydenhuollon laitteet ja tarvikkeet. Laadunhallintajärjestelmät. Vaatimukset viranomaismääräyksiä varten.) mukaan.

Hae meille keikkatöihin!

Keikkatyö 1:

Sisältö: Välinehuollon avustavia tehtäviä koulutetun välinehuoltajan ohjauksessa.

Vaatimukset: Riittävä suomenkielen kirjallinen ja suullinen osaaminen. Aseptinen osaaminen entuudestaan on eduksi, mutta kaikki toimintatavat opetetaan ja käydään yksityiskohtaisesti läpi. Ei vaadi aiempaa kokemusta alalta ja sopii iltapainotteisuuden vuoksi hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Sisältää pakkaustehtäviä asiakasohjeiden mukaisesti.

Aika: 3-4 h/vuoro

 

Keikkatyö 2:

Sisältö: Välinehuoltoon liittyvät työtehtävät

Vaatimukset: Välinehuoltajan tutkinto. Riittävä suomenkielen kirjallinen ja suullinen taito. Sisältää välinehuoltajan osaamisesta riippuen laaja-alaisesti erilaisia pakkaustehtäviä, steriloitujen instrumenttien tarkastamista ja välineiden pesuun laittoa. Kaikki työtehtävät tapahtuvat työparin/usean välinehuoltajan kanssa, joten vuoron sujuvuudesta ei olla yksin vastuussa.

Aika: 3-7,5 h / vuoro

  Nimi *

  Puhelin *

  Sähköposti *

  Osoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Työkokemus*

  Lisää cv

  Lisää työhakemus

  Kummasta keikkatyöstä olet kiinnostunut?*
  Keikkatyö 1Keikkatyö 2

  Kumpaan toimipaikkaamme haet? *

  Tähdellä*   merkityt kentät ovat pakollisia.

  Avoin hakemus

  Tule meille töihin

   

  Oletko huolellinen, tarkka ja tinkimätön välinehuollon ammattilainen? Jos vastasit kyllä, ja kaipaat lisää haasteita ja uusia tuulia tarjoamme sinulle työpaikan mukavassa porukassa ja viihtyisissä työtiloissa. Odotamme sinulta vastuuntuntoa ja hyviä vuorovaikutustaitoja, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn välinehuollon vaativissa prosesseissa ja uusimman tekniikan parissa.

  Oletko jonkun muun alan ammattilainen, mutta kiinnostunut välinehuollosta? Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, mikäli koet omaavasi alalle vaadittavia ominaisuuksia ja olet valmis kouluttautumaan työn ohessa! Koulutamme parhaat ja motivoituneimmat hakijat itse alallemme.

   

  Suomen Välinehuolto Oy tarjoaa lyhyitä ja pitkiä työsopimuksia 2- vuorotyössä moderneissa toimitiloissa Helsingissä / Kaarinan Piispanristillä. Palkkaus on osaamisen ja kokemuksen mukainen. Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä lähettämällä oheinen lomake. Otamme sinuun yhteyttä.

   Nimi *

   Puhelin *

   Sähköposti *

   Osoite

   Postinumero

   Postitoimipaikka

   Välinehuoltajan tutkinto:
   KylläEi

   Mikäli vastasit kyllä, kerro koulu ja valmistumisvuosi

   Työkokemus*

   Lisää cv

   Lisää työhakemus

   Kumpaan toimipaikkaamme haet? *

   Suosittelijat

   Tähdellä*   merkityt kentät ovat pakollisia.

   Rekrytoinnin tietosuojaseloste.