Välinehuolto työpaikat – Suomen Välinehuollon rekrytointi
15278
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15278,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-21.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Suomen Välinehuolto, työpaikat

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkamme, keikkatyöhakemuksen sekä avoimen hakemuksen. Tutustu ja hae!

Avoimet työpaikat

Välinehuoltaja

 

Toimintamme laajentuessa haemme Helsingin toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen välinehuoltajaa, jolla on välinehuollon perustutkinto suoritettuna ja osaamista leikkaussali-instrumenttien välinehuollosta.

 

Tarjoamme sinulle mukavan, huumorintajuisen ja tiiviin työyhteisön, jossa ammattitaitoasi arvostetaan. Palkka on kilpailukykyinen ja varmasti suhteessa osaamiseesi.

 

Työvuorot sijoittuvat arkisin kello 6.00-22.00 välille. Työvuorot ovat viikon jaksoissa samaa vuoroa, viikonloppuisin emme työskentele.

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen asiakaspalvelu@suomenvalinehuolto.fi. Otsikoi viestisi: Välinehuoltaja, Helsinki.

 

  • Kilpailukykyinen palkkaus sopimuksen mukaan.
  • Työ alkaa sopimuksen mukaan.
  • Avoin paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Huom. hakijat myös muualta Suomesta: mikäli sopiva tekijä on kotoisin kauempaa kuin kohtuullisen työmatkan päästä ja on valmis muuttamaan työn vuoksi lähiseudulle, kustannamme ensimmäisen 3kk asumisen erikseen sovitusti.

Hae meille keikkatöihin!

Keikkatyö 1:

Sisältö: Välinehuollon avustavia tehtäviä koulutetun välinehuoltajan ohjauksessa.

Vaatimukset: Riittävä suomenkielen kirjallinen ja suullinen osaaminen. Aseptinen osaaminen entuudestaan on eduksi, mutta kaikki toimintatavat opetetaan ja käydään yksityiskohtaisesti läpi. Ei vaadi aiempaa kokemusta alalta ja sopii iltapainotteisuuden vuoksi hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Sisältää pakkaustehtäviä asiakasohjeiden mukaisesti.

Aika: 3-4 h/vuoro

 

Keikkatyö 2:

Sisältö: Välinehuoltoon liittyvät työtehtävät

Vaatimukset: Välinehuoltajan tutkinto. Riittävä suomenkielen kirjallinen ja suullinen taito. Sisältää välinehuoltajan osaamisesta riippuen laaja-alaisesti erilaisia pakkaustehtäviä, steriloitujen instrumenttien tarkastamista ja välineiden pesuun laittoa. Kaikki työtehtävät tapahtuvat työparin/usean välinehuoltajan kanssa, joten vuoron sujuvuudesta ei olla yksin vastuussa.

Aika: 3-7,5 h / vuoro

Nimi *

Puhelin *

Sähköposti *

Osoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Työkokemus*

Lisää cv

Lisää työhakemus

Kummasta keikkatyöstä olet kiinnostunut?*
Keikkatyö 1Keikkatyö 2

Kumpaan toimipaikkaamme haet? *

Tähdellä*   merkityt kentät ovat pakollisia.

Avoin hakemus

Tule meille töihin

 

Oletko huolellinen, tarkka ja tinkimätön välinehuollon ammattilainen? Jos vastasit kyllä, ja kaipaat lisää haasteita ja uusia tuulia tarjoamme sinulle työpaikan mukavassa porukassa ja viihtyisissä työtiloissa. Odotamme sinulta vastuuntuntoa ja hyviä vuorovaikutustaitoja, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn välinehuollon vaativissa prosesseissa ja uusimman tekniikan parissa.

Oletko jonkun muun alan ammattilainen, mutta kiinnostunut välinehuollosta? Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, mikäli koet omaavasi alalle vaadittavia ominaisuuksia ja olet valmis kouluttautumaan työn ohessa! Koulutamme parhaat ja motivoituneimmat hakijat itse alallemme.

 

Suomen Välinehuolto Oy tarjoaa lyhyitä ja pitkiä työsopimuksia 2- vuorotyössä moderneissa toimitiloissa Helsingissä / Kaarinan Piispanristillä. Palkkaus on osaamisen ja kokemuksen mukainen. Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä lähettämällä oheinen lomake. Otamme sinuun yhteyttä.

Nimi *

Puhelin *

Sähköposti *

Osoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Välinehuoltajan tutkinto:
KylläEi

Mikäli vastasit kyllä, kerro koulu ja valmistumisvuosi

Työkokemus*

Kumpaan toimipaikkaamme haet? *

Suosittelijat

Tähdellä*   merkityt kentät ovat pakollisia.