Välinehuolto työpaikat – Suomen Välinehuollon rekrytointi
15278
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15278,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Suomen Välinehuolto, työpaikat

Tältä sivulta löydät avoimet työpaikkamme, keikkatyöhakemuksen sekä avoimen hakemuksen. Tutustu ja hae!

Avoimet työpaikat

Välinehuoltaja

Toimintamme laajentuessa entisestään haemme Helsingin toimipisteeseen ammattitaitoista välinehuoltajaa, joilla on työkokemusta välinehuollosta jo useampi vuosi. Noudatamme yksityisen sosiaali- ja terveyspalvelualan työehtosopimusta, paitsi palkkojen osalta. Palkat ovat taulukkopalkkoja korkeammat.

 

Odotamme sinulta tinkimätöntä suhtautumista laatuun, leikkaussali-instrumentaation hallintaa, Suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, halua kehittyä sekä oppia uutta, paineensietokykyä sekä kykyä työskennellä osana tiimiä. Olet valmis sitoutumaan työhösi pidemmäksikin aikaa.

 

Tarjoamme sinulle työn, jonka osa-alueet liittyvät pelkästään välinehuollon toteutukseen. Saat samalla mukavan, huumorintajuisen ja tiiviin työyhteisön, jossa ammattitaitoasi arvostetaan. Työvuorot sijoittuvat arkisin kello 6.00-22.00 välille, emme työskentele yövuoroissa tai viikonloppuisin.

 

Aloitus 1.8 tai sopimuksen mukaan. Yli viiden vuoden työkokemuksella vastaavista tehtävistä palkkaus 2300-2400€/kk + vuorolisät + mahdolliset vuosibonukset. Jos muutat työn perässä Helsinkiin, niin järjestämme tarvittaessa asumisen ensimmäiseksi 1-3 kuukaudeksi.

 

Paikka täytetään sopivan henkilön löydettyä.

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen asiakaspalvelu@suomenvalinehuolto.fi. Otsikoi viestisi: Välinehuoltaja, Helsinki.

Hae meille keikkatöihin!

Keikkatyö 1:

Sisältö: Välinehuollon avustavia tehtäviä koulutetun välinehuoltajan ohjauksessa.

Vaatimukset: Riittävä suomenkielen kirjallinen ja suullinen osaaminen. Aseptinen osaaminen entuudestaan on eduksi, mutta kaikki toimintatavat opetetaan ja käydään yksityiskohtaisesti läpi. Ei vaadi aiempaa kokemusta alalta ja sopii iltapainotteisuuden vuoksi hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Sisältää pakkaustehtäviä asiakasohjeiden mukaisesti.

Aika: 3-4 h/vuoro

 

Keikkatyö 2:

Sisältö: Välinehuoltoon liittyvät työtehtävät

Vaatimukset: Välinehuoltajan tutkinto. Riittävä suomenkielen kirjallinen ja suullinen taito. Sisältää välinehuoltajan osaamisesta riippuen laaja-alaisesti erilaisia pakkaustehtäviä, steriloitujen instrumenttien tarkastamista ja välineiden pesuun laittoa. Kaikki työtehtävät tapahtuvat työparin/usean välinehuoltajan kanssa, joten vuoron sujuvuudesta ei olla yksin vastuussa.

Aika: 3-7,5 h / vuoro

Nimi *

Puhelin *

Sähköposti *

Osoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Työkokemus*

Lisää cv

Lisää työhakemus

Kummasta keikkatyöstä olet kiinnostunut?*
Keikkatyö 1Keikkatyö 2

Kumpaan toimipaikkaamme haet? *

Tähdellä*   merkityt kentät ovat pakollisia.

Avoin hakemus

Tule meille töihin

 

Oletko huolellinen, tarkka ja tinkimätön välinehuollon ammattilainen? Jos vastasit kyllä, ja kaipaat lisää haasteita ja uusia tuulia tarjoamme sinulle työpaikan mukavassa porukassa ja viihtyisissä työtiloissa. Odotamme sinulta vastuuntuntoa ja hyviä vuorovaikutustaitoja, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn välinehuollon vaativissa prosesseissa ja uusimman tekniikan parissa.

Oletko jonkun muun alan ammattilainen, mutta kiinnostunut välinehuollosta? Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, mikäli koet omaavasi alalle vaadittavia ominaisuuksia ja olet valmis kouluttautumaan työn ohessa! Koulutamme parhaat ja motivoituneimmat hakijat itse alallemme.

 

Suomen Välinehuolto Oy tarjoaa lyhyitä ja pitkiä työsopimuksia 2- vuorotyössä moderneissa toimitiloissa Helsingissä / Kaarinan Piispanristillä. Palkkaus on osaamisen ja kokemuksen mukainen. Jos kiinnostuit, niin ota rohkeasti yhteyttä lähettämällä oheinen lomake. Otamme sinuun yhteyttä.

Nimi *

Puhelin *

Sähköposti *

Osoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Välinehuoltajan tutkinto:
KylläEi

Mikäli vastasit kyllä, kerro koulu ja valmistumisvuosi

Työkokemus*

Kumpaan toimipaikkaamme haet? *

Suosittelijat

Tähdellä*   merkityt kentät ovat pakollisia.