fbpx
Välinehuoltopalvelut kokonaisvaltaisesti - Suomen Välinehuolto Oy
15761
page-template-default,page,page-id-15761,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Välinehuoltopalvelut

Välinehuolto tarkoittaa meille sitä, että huollamme asiakkaidemme instrumentteja tai omia instrumenttejamme välinehuoltokeskuksessamme. Tavoitteenamme on toteuttaa välinehuoltopalvelut niin, että kaikki on asiakkaalle mahdollisimman vaivatonta; vähän esikäsittelyä asiakkaan luona ja kuljetus järjestettynä.

 

Ensisijainen sterilointitapamme on höyrysterilointi. Seuraamme jatkuvasti käyttämiemme hyödykkeiden laatua, jotta lopputulos eli steriloitu tuote, olisi paras mahdollinen.

 

Voit antaa välinehuollon hoitamisen meille kokonaan tai osittain silloin, kun oma henkilökuntasi ei voi tai ehdi tekemään sitä tai välinehuollon kustannukset ovat liian suuret suhteessa oman välinehuollon käyttöön. Palvelu räätälöidään asiakkaamme toiminnan erityispiirteet ja potilaskäyntien määrä huomioiden.

 

Joustavan välinehuoltopalvelumme ansiosta käytössäsi on aina oikea välinhuoltokapasiteetti ja maksat vain toteutuneesta välinehuollosta. Palvelu soveltuu niin pienille, kuin suurille yksiköille.

 

KOKEILE VÄLINEHUOLTOA ILMAN SITOUTUMISTA

Ota yhteyttä ja sovi kokeilu. Järjestämme kuljetuksen ja kuljetuslaatikot.