fbpx
Välinehuoltopalvelut - ulkoista & säästä | Suomen Välinehuolto Oy
15761
page-template-default,page,page-id-15761,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Välinehuoltopalvelut

Välinehuolto tarkoittaa meille sitä, että huollamme asiakkaidemme instrumentteja tai omia instrumenttejamme välinehuoltokeskuksessamme. Tavoitteenamme on toteuttaa välinehuoltopalvelut niin, että kaikki on asiakkaalle mahdollisimman vaivatonta; vähän esikäsittelyä asiakkaan luona, steriloitavien instrumenttien kuljetus järjestettynä meille sekä steriloitujen instrumenttien kuljetus takaisin asiakkaalle.

 

Ensisijainen sterilointitapamme on höyrysterilointi. Toteutamme jatkuvaa laaduntarkkailua taataksemme, etta lopputulos eli steriloitu tuote, on asiakkaallemme aina paras mahdollinen.

 

Voit antaa välinehuollon hoitamisen meille kokonaan tai osittain silloin, kun oma henkilökuntasi ei voi tai ehdi tekemään sitä, tai välinehuollon kustannukset ovat liian suuret suhteessa oman välinehuollon järjestämiseen. Palvelu räätälöidään asiakkaamme toiminnan erityispiirteet ja potilaskäyntien määrä huomioiden.

 

Joustavan välinehuoltopalvelumme ansiosta käytössäsi on aina oikea välinehuoltokapasiteetti ja maksat vain toteutuneesta välinehuollosta. Palvelu soveltuu niin pienille, kuin suurille terveydenhuollon yksiköille.

Lue lisää ulkoistetun välinehuollon säästövaikutuksista

KOKEILE VÄLINEHUOLTOA ILMAN SITOUTUMISTA

Jos haluat kokeilla välinehuoltopalveluamme, ota yhteyttä ja sovitaan kokeilu, joka ei vielä sido teitä mihinkään. Järjestämme kuljetuksen ja kuljetuslaatikot.