fbpx
Yritys - Suomen Välinehuolto
9619
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9619,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Alan ainoa yksityinen

Olemme julkisten ja yksityisten terveydenhuoltoyksiköiden yhteistyökumppani, joka vastaa asiakkaidensa välinehuollosta. Olemme toimineet vuodesta 2008 ja laatujärjestelmässämme noudatamme ISO 13485 -standardia (Terveydenhuollon laitteet ja tarvikkeet.  Laadunhallintajärjestelmät. Vaatimukset viranomaismääräyksiä varten). Panostamme innovatiivisuuteen ja parhaiden käytänteiden hyödyntämiseen. Tavoitteenamme on palvelumme laadun jatkuva kehittäminen ja tehokas palvelutuotanto. Olemme ottaneet käyttöön ensimmäisenä Suomessa puheohjauksen tuotannossamme sujuvoittamaan välineiden vastaanottoa.

 

Modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kivihaassa ja Kaarinassa, Turun kupeessa. Hyvät logistiset yhteydet mahdollistavat nopeat ja varmat toimitukset.

 

ISO 13485:2016 -sertifikaatti