Yritys - Suomen Välinehuolto
9619
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9619,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Alan ainoa yksityinen

Olemme julkisten ja yksityisten terveydenhuoltoyksiköiden yhteistyökumppani, joka vastaa asiakkaidensa välinehuollosta. Olemme toimineet vuodesta 2008 ja laatujärjestelmämme on sertifioitu ISO 13485:2016 mukaisesti. Panostamme innovatiivisuuteen ja parhaiden käytäntöjen hyödyntämiseen. Tavoitteenamme on palvelun laadun nostaminen ja tehokas palvelutuotanto. Olemme ottaneet käyttöön ensimmäisenä Suomessa puheohjauksen tuotannossamme sujuvoittamaan välineiden vastaanottoa. Seuraava askel on pakkausten QR-koodausjärjestelmä, jonka avulla seuraamme entistä tarkemmin tuotteiden liikkumista.

 

Modernit toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kivihaassa ja Kaarinassa, Turun kupeessa. Hyvät logistiset yhteydet mahdollistavat nopeat ja varmat toimitukset.

 

ISO 13485:2016 sertifikaatti