fbpx
Välinehuolto poikkeusolosuhteissa - Suomen Välinehuolto
16476
post-template-default,single,single-post,postid-16476,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Välinehuolto poikkeusolosuhteissa

hammashuollon ja suun terveydenhuollon instrumentteja

Välinehuolto poikkeusolosuhteissa

Suomessa on vallinnut poikkeustila maaliskuusta 2020 lähtien koronaviruksen (COVID-19) aiheuttaman epidemian vuoksi. Koko terveydenhuoltoala on kriittisessä asemassa ja tilanteessa, jossa on tärkeä varautua koko toiminnan saatavuuteen ja erilaisiin riskitekijöihin, välinehuolto mukaan lukien. Sairaaloiden, lääkäriasemien ja terveydenhuollon toimenpiteisiin on oltava jatkuvasti riittävästi steriilejä instrumentteja. Tämä edellyttää, että välineiden oikeaoppiseen prosessointiin on riittävästi aikaa, osaamista ja koulutettua työvoimaa.

Välinehuolto on terveydenhuollossa kriittisessä asemassa

Välinehuollon toimivuus on kriittistä terveydenhuollon kannalta. Välinehuoltopalveluiden toteutus ei onnistu ilman alan ammattilaisia, eli välinehuoltajia, joilla on tarvittava tietotaito ja osaaminen toimia välinehuollossa myös kriisiolosuhteiden aikana.

Suomen Välinehuolto ei seisahdu edes kriisiolosuhteissa

Suomen Välinehuolto tarjoaa ulkoistettua välinehuollon palvelua yksityisille ja julkisen alan toimijoille myös poikkeusolosuhteiden aikana. Pidämme huolta asiakkaidemme välinehuollon toimivuudesta ja toimitusten luotettavuudesta. Välinehuoltomme ei pysähdy edes kriisiolosuhteissa.

Riskienhallinta ja ennalta tehdyt riskiarvioinnit takaavat toimintavarmuuden

Olemme varautuneet monenlaisiin riskeihin jo ennalta: meillä on vahva laitekanta ja konekapasiteetti, tekniset varajärjestelmät, kaksi puhtaan veden tuottojärjestelmää ja höyrynkeitintä sekä varavoimageneraattori sähkökatkosten varalta. Kaksi erillistä toimipistettämme mahdollistavat toimintojen siirtämisen tarvittaessa niiden välillä.

Varautuminen koronavirukseen välinehuollossa

Välinehuollossa tärkein viruksen leviämistä ehkäisevä tekijä on ammattitaitoinen henkilöstö, joka noudattaa laatujärjestelmää ja toimintaohjeita. Välinehuoltajat ovat päivittäin tekemisissä tartuntavaarallisiksi luokiteltavien lääkinnällisten instrumenttien kanssa. Vain koulutettu ja ammattitaitoinen välinehuoltaja osaa prosessoida välineet aseptisesti oikein levittämättä itse taudinaiheuttajia ja vaarantamatta itseään tai potilasturvallisuutta.

Minimoi riskit – luota välinehuollon ammattilaisiin

Poikkeusolosuhteissa on tärkeää luottaa alan ammattilaisiin ja heidän vuosien aikana rakennettuun osaamiseensa. Suomen Välinehuolto on ollut välinehuollon osalta luomassa järjestystä, luottamusta ja potilasturvallisuutta niin leikkaussaleihin, toimenpidehuoneisiin kuin hammashoitoloihinkin jo yli kymmenen vuoden ajan. Yrityksemme ydinosaamista on toteuttaa välinehuolto paitsi nopeasti ja tehokkaasti, mutta myös luotettavasti ja laadusta tinkimättä.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.