fbpx
Kuljetamme instrumentit ammattitaidolla - Suomen Välinehuolto
15205
post-template-default,single,single-post,postid-15205,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Kuljetamme instrumentit ammattitaidolla

Kuljetamme instrumentit ammattitaidolla

valinehuolto_uk_starTurvalliset ja täsmälliset kuljetukset ovat Suomen Välinehuollon toiminnan kulmakivi. Pääkaupunkiseudulla niistä on jo vuosia huolehtinut kuriiri- ja kuljetuspalvelu Star Courier.

Star Courier hoitaa Välinehuollon instrumenttien kuljetuksen: kuljettaja noutaa puhtaat instrumentit Suomen Välinehuollon Kivihaan toimipisteestä, vie ne asiakkaille ja tuo samalla kyydillä likaiset välineet puhdistettaviksi ja steriloitaviksi.

– Yhteistyömme on kestänyt jo viisi vuotta, ja se on sujunut hyvin. Kommunikoimme toimitusjohtaja Milla Heynon kanssa säännöllisesti ja kehitämme toimintaa jatkuvasti, kertoo Star Courierin toimitusjohtaja Jorkka Tuppurainen.

”Aikataulumme pitävät”

Star Courier hoitaa Välinehuollon kuljetukset pääkaupunkiseudulla sekä Nummelan, Vihdin, Karkkilan ja Lohjan alueilla. Käynnit suuntautuvat muun muassa hammashoitoloihin sekä yksityisiin sairaaloihin.

– Otamme instrumenttien kuljetuksen vakavasti, ja kiinnitämme erityistä huomiota aikataulujen pitämiseen. Sekä asiakkailla että Välinehuollolla on omat prosessinsa ja työrytminsä, jotka häiriintyvät, jos myöhästymme. Myös hygienia ja varovaisuus ovat tärkeitä, sillä kyydissä on kalliita terveydenhuollon instrumentteja.

– Tapaamme päivittäin Välinehuollon asiakkaita ja edustamme asiakasyritystämme. Siksi kiinnitämme paljon huomiota kuljettajiemme rekrytointiin ja heidän palveluasenteeseensa. Myös perehdyttäminen on tärkeää, ja kokenut kuljettaja opastaa uuden tulokkaan aina reittiin ja asiakkaisiin.

Pääkaupungista maakuntiin

Star Courier on vuonna 1998 perustettu kuriiri- ja kuljetuspalveluyritys. Sen palveluksessa työskentelee kymmenen henkilöä.

– Toimintamme on pikkuhiljaa laajentunut pääkaupunkiseudulta myös lähikuntiin. Tänään kävimme esimerkiksi Tampereella ja Jyväskylässä. Kuljetamme kaikkea, mikä vaatii nopeaa ja turvallista kyytiä: paketteja, arvokirjeitä, terveydenhuollon näytteitä ja esimerkiksi varaosia, kertoo Jorkka Tuppurainen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.