fbpx
Solnasta Sodankylään - Suomen Välinehuolto
15200
post-template-default,single,single-post,postid-15200,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Solnasta Sodankylään

Solnasta Sodankylään

kartta2Palvelemme asiakkaitamme Solnasta Sodankylään. Siksi tärkeä osa palveluamme on toimitusten logistiikan suunnittelu ja järjestäminen. Asiakkaitamme on alle 10 000 asukkaan kunnissa ja miljoonakaupungissa. Palveluidemme sopivuutta ei määritä yksin asiakkaan sijainti tai toiminta. Kiire ja aikataulu vaihtelevat asiakkaan toiminnan mukaan. Tämä vaikuttaa ensisijaisesti valittavaan kuljetustapaan; käytetäänkö toimituksissa pikakuljetusta, postia vai jotain siltä väliltä.

Aina perille ajoissa

Kuljetusten varmuus on kaikille asiakkaillemme tärkeää. Lähtökohta kuljetusten järjestämiseen onkin, että huolletut välineet on toimitettava asiakkaalle oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan.

Teemme vertailuja eri kuljetustapojen välillä ottaen huomioon asiakkaan tarpeet. Olemmekin löytäneet hyvien yhteistyökumppaneiden verkoston, josta löydämme kuhunkin tilanteeseen parhaiten sopivan ratkaisun. Yhteistyökumppaneita valitessa toimituskyky on tärkeää sekä se, että virheitä ei satu.

Puhdistus alkaa heti

Meille Suomen Välinehuollossa kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä ja kiireellisiä. Toimimme kaikille asiakkaillemme puhdistetut välineet mahdollisimman lyhyellä toimitusajalla.

Välineiden puhdistusprosessi alkaa heti, kun ne saapuvat ovesta sisään. Osan työstä tekee kone ja niiden läpimenoaikoihin emme voi vaikuttaa, puhdistustuloksessa emme oikaise. Haluamme tehdä työmme mahdollisimman laadukkaasti. Siitä huolimatta palvelumme on nopeaa ja ennen kaikkea joustavaa.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.