fbpx
”Siirtymä sujui hyvin” - Suomen Välinehuolto
15207
post-template-default,single,single-post,postid-15207,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

”Siirtymä sujui hyvin”

”Siirtymä sujui hyvin”

valinehuolto_uk_refeSuomen Välinehuolto hoitaa Lohjan kaupungin hammashoidon instrumenttien desinfiointia ja sterilointia. Lohja valitsi kumppanin, joka pystyy hoitamaan myös isoja volyymeja. Muutaman kuukauden kokemuksella ylihammaslääkäri Jari Linden on tyytyväinen ja valmis jatkamaan yhteistyötä myös tulevaisuudessa. 

Lohjan kaupunki ja Suomen Välinehuolto aloittivat yhteistyön syyskuussa 2015. Välinehuollon kuljetuspalvelu käy hammashoitoloissa kerran päivässä, tuo puhtaat, steriilit instrumentit ja vie puhdistettavat välineet samalla käynnillä. Viikoittain kuljetetaan ja puhdistetaan tuhansia instrumentteja.

– Yhteistyö on sujunut hyvin. Arvostamme sitä, että Välinehuollolla on aikaisempaa kokemusta terveydenhuollon instrumenttien huollosta. Välinehuolto pystyy hoitamaan isoja asiakkaita, mikä on meille erittäin tärkeää. Volyymimme ovat suuret, joten ihan pienet toimijat eivät tule kysymykseen, kertoo Lohjan kaupungin ylihammaslääkäri Jari Linden.

– Meillä oli jo kokemusta ostopalvelusta, sillä aikaisemmin käytimme toista toimijaa. Suomen Välinehuollon valitsimme kilpailutuksen perusteella. Yksi merkittävistä valintakriteereistä oli kustannustehokkuus.

Edullinen ja tehokas kumppani

Yhteistyökumppanin vaihtumiseen valmistauduttiin Lohjalla hyvin muun muassa nimeämällä oma koordinaattori hoitamaan siirtymää. Muutos sujui kitkatta, vaikka käyntirytmi muuttui: aikaisemmin instrumentit haettiin kaksi kertaa päivässä, nyt kerran.

– Kaikki on sujunut hyvin, eroa ei huomaa kuin siinä, että nyt kuljettaja hakee välineet vain kerran päivässä. Kehitämme toimintaa koko ajan, ja pidämme muutaman kuukauden välein yhteistyöpalavereja. Muu mahdollinen palaute kulkee keskitetysti koordinaattorimme kautta, kertoo Jari Linden.

– Suomen Välinehuolto on edullinen ja tehokas kumppani. Jos nyt kysyttäisiin, jatkaisimme ilman muuta yhteistyötä myös tämän sopimuskauden jälkeen.

Lohjan kaupungin hammashuolto hoitaa vuosittain noin 42 000 potilaskäyntiä. Hammashoitoloita on yhteensä yhdeksän.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.