fbpx
Matalalämpösteriloinnin tarve kasvaa - Suomen Välinehuolto
15182
post-template-default,single,single-post,postid-15182,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Matalalämpösteriloinnin tarve kasvaa

Matalalämpösteriloinnin tarve kasvaa

kuva_matalalampoSuomen Välinehuolto tarjoaa asiakkailleen mahdollisuutta matalalämpösterilointiin. Matalalämpösterilointia tarvitaan instrumenteille, jotka eivät kestä korkeita lämpötiloja tai paineen vaihtelua. Esimerkiksi akut, optiikat ja erilaiset endoskoopit eivät kestä perinteisiä sterilointimenetelmiä tai -ohjelmia.

Matalalämpömenetelmien tarve on kasvanut viime aikoina, samalla kun instrumentit ovat kehittyneet ja erilaistuneet. Matalalämpösterilointi soveltuu hyvin sairaanhoidollisten välineiden ja materiaalien sterilointiin alle 50 celsiusasteessa.

Matalalämpösteriloinnin menetelmiä ovat mm. vetyperoksidipohjainen plasmasterilointi sekä kaasusterilointi. Sterilointiprosessissa nestemäinen vetyperoksidi muuttuu alipaineessa kaasuksi. Lopputuotteena syntyy vesihöyryä ja happea, joten steriloinnista ei jää välineisiin haitallisia kemiallisia jäämiä.

Suomessa matalalämpöplasmasterilointia toteuttavat vain harvat yksiköt. Me Suomen Välinehuollossa tarjoamme palvelua asiakkaillemme.

Kysy lisää: Sakari Heyno puh. 040 5093210, asiakaspalvelu (at) suomenvalinehuolto.fi

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.