Sterilointipalvelut: matalalämpösterilointi, höyrysterilointi, kuumailmasterilointi
15766
page-template-default,page,page-id-15766,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Matalalämpösterilointi

Ensiluokkaiset sterilointipalvelut terveydenhuollolle

Toteutamme terveydenhuollon tuotteiden, kuten instrumenttien, lääkinnällisten laitteiden ja muun välineistön steriloinnit. Sterilointimenetelmämme ovat höyrysterilointi, matalalämpösterilointi ja kuumailmasterilointi.

 

Matalalämpösterilointi

 

Toteutamme matalalämpösteriloinnin ympäristöystävällisenä vetyperoksidipohjaisena plasmasterilointina. Se soveltuu hyvin materiaaleille ja instrumenteille, jotka eivät kestä kuumailma- ja höyrysterilointia.

Steriloinnin lopputuotteena syntyy vesihöyryä ja happea, joten steriloinnista ei jää välineisiin haitallisia kemiallisia jäämiä. Plasmasterilointi soveltuu esim. optiikoille, sähköinstrumenteille ja erilaisille endoskoopeille.

 

Höyrysterilointi

 

Höyrysterilointi on terveydenhuollossa tavallisin sterilointimenetelmä. Se soveltuu kuumennusta ja kosteutta kestäville instrumenteille.

Mikäli materiaali on herkkä korkeille lämpötiloille tai vesihöyrylle, suosittelemme sterilointimenetelmäksi matalalämpösterilointia.

 

Kuumailmasterilointi

 

Kuumailmasterilointi voidaan toteuttaa korkeaa lämpötilaa (yli 160°C) kestäville materiaaleille. Harvinasemmin käytetty kuumailmasterilointi soveltuu esimerkiksi lasituotteille tai depygeroinnin vaativille tuotteille.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää sterilointipalveluistamme!