fbpx
Sterilointipalvelut: höyrysterilointi ja matalalämpösterilointi
15766
page-template-default,page,page-id-15766,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Matalalämpösterilointi

Ensiluokkaiset sterilointipalvelut terveydenhuollolle

Toteutamme terveydenhuollon tuotteiden, kuten instrumenttien, lääkinnällisten laitteiden ja muun välineistön steriloinnit. Sterilointimenetelmämme ovat höyrysterilointi ja matalalämpösterilointi.

 

Höyrysterilointi

Höyrysterilointi on terveydenhuollossa tavallisin sterilointimenetelmä. Myös Suomen Välinehuollossa höyrysterilointi on ensisijainen sterilointimenetelmä. Se tarkoittaa instrumenttien altistamista korkealle lämpötilalle autoklaavissa puhdistetun vesihöyryn avulla. Autoklaavissa tapahtuva sterilointi soveltuu kuumennusta ja kosteutta kestäville instrumenteille. Mikäli materiaali on herkkä korkeille lämpötiloille tai vesihöyrylle, suosittelemme sterilointimenetelmäksi matalalämpösterilointia.

 

Matalalämpösterilointi

Suomen Välinehuollolta on saatavilla matalalämpösterilointi ympäristöystävällisenä vetyperoksidipohjaisena plasmasterilointina. Se soveltuu hyvin materiaaleille ja instrumenteille, jotka eivät kestä höyrysterilointia. Steriloinnin lopputuotteena syntyy vesihöyryä ja happea, joten steriloinnista ei jää välineisiin haitallisia kemiallisia jäämiä. Plasmasterilointi soveltuu esim. optiikoille, sähköinstrumenteille ja erilaisille endoskoopeille.

 

Ennen palvelun aloittamista sterilointiprosessi validoidaan aina asiakkaan kuormalle.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää sterilointipalveluistamme! Suosittelemme myös lukemaan lisää välinehuoltopalvelustamme, joka tukee ja helpottaa asiakkaidemme työtä ja säästää kustannuksia.